Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Na Examen Dagen

Sociëteit Asgard Spoorlaan, Tilburg

University Hockey League

HC Tilburg Bredaseweg 447, Tilburg

De tweede editie van de University Hockey League. Welke universiteit gaat er met de winst vandoor?

94ste Diesviering: Heilige Mis + Frühschoppen

De Heikese Kerk Stadhuisstraat 6, Tilburg

Er was eens... een groep illustere corpslegendes in een kerk op 8 oktober 1927. Na de pontificale heilige mis, opgedragen door de aartsbisschop van Utrecht Monseigneur van de Wetering, kwamen zij samen voor een koud buffet met een drankje en smeden zij de vriendenband die aan de oorsprong zou staan van het Tilburgs Studenten Corps…

94ste Diesviering: BCV

Sociëteit Asgard Spoorlaan, Tilburg

Tijdens de Buitengewone Corps Vergadering zullen de Praeses Senatus en de Praeses van de Diescommissie hun redevoering houden en een licht werpen op het gepasseerde verenigingsjaar en het huidige studieklimaat. De disputen en jaarclubs kunnen recipiëren na afloop van de vergadering waarna wij samen klinken op een mooie toekomst.

94ste Diesviering: Almanakuitreiking

Sociëteit Asgard Spoorlaan, Tilburg

Het verenigingsjaar 2019-2020 is door de Commissie tot Redactie Tilburgse Studenten Almanak vastgelegd in een gloednieuw boekwerk.

94ste Diesviering: Openfeest

Sociëteit Asgard Spoorlaan, Tilburg

De verjaardag van Olof is niet alleen een feest voor de leden, maar ook voor de rest van de stad. De poorten van Asgard zullen open gaan en het dak eraf.

94ste Diesviering: Buitendag

Sociëteit Asgard Spoorlaan, Tilburg

Tijdens de diesviering is het belangrijk om even de comfortzone te verlaten en het land in te trekken voor een cultureel tripje. Wat we gaan doen zal op de dag zelf kenbaar worden gemaakt.