Waarde leden!

Het is zo ver! Maandenlang keek iedereen reikhalzend uit naar de dag dat Asgard wederom de deuren zou openen. De tank is gevuld, de censoren trekken het vest uit de wilgen en de zon schijnt volop. Helaas moeten wij wel nog steeds rekening houden met de voortrazende pandemie en dit betekent dat er een aantal voorzorgsmaatregelen gelden. Lees hier onder wat dit voor jou betekent.

Hoe werkt het?

Aangezien wij in de binnentuin geen overdekking hebben, openen wij het terras alleen met mooi weer. Elke zondagavond wordt er via deze pagina gecommuniceerd wanneer het terras open is voor bezoek en je een tijdslot kan reserveren. Wij zijn op terrasdagen open van 14:00 tot 18:00 en met een reservering kan je maximaal 2 uur op het terras vertoeven. Wanneer de weergoden het feestje onverhoopt nog voor ons verzieken zal dit tijdig naar jullie gecommuniceerd worden. Er mogen maximaal 2 personen aan 1 tafel zitten TENZIJ jullie uit 1 huishouden bestaan (grotere groepen worden dus verspreid over meerdere tafels, de anderhalve meter regel geldt ook voor huishoudens). Calendly werkt met tafels van 2 dus stel dat je met 10 personen van een huishouden komt moet je 5 tafels voor 2 personen reserveren.

Klachten?

Bij klachten of wanneer je iemand hebt gezien die het coronavirus heeft opgelopen verzoeken wij jou om thuis te blijven. Bij binnenkomst zal elke bezoeker gevraagd worden een verklaring in te vullen waarin gevraagd wordt naar eventuele klachten of risicovolle contacten. Op basis van deze vragen kunnen wij jou de toegang weigeren. We verzoeken je om altijd anderhalve meter afstand te houden, ook als je naar het toilet gaat, en om bij binnenkomst je handen goed te desinfecteren. Wanneer je in het pand moet zijn, bijvoorbeeld voor een toiletbezoek, is het dragen van een mondkapje verplicht.

Deze week

Het is de week van de stiekeme terrassnoeper. Het is eigenlijk niet goed voor je, maar je wilt toch graag een terrasje meepikken. Deze week zijn wij op woensdag en donderdag geopend.

Reserveer je plek op het terras via: https://calendly.com/q2-terrasolof/olof-terras

Afmelden?

Moet je je helaas als nog afmelden? Bel dan naar 013-5438828. Op deze manier kunnen wij eventueel nog iemand anders blij maken met jouw plekje.