Vertrouwenspersonen

null

Floortje Ploeger

Telefoonnummer:

+316 43961375

Mailadres:

vertrouwenspersoon@olof.nl

null

George Franssen

Extern vertrouwenspersoon

Telefoonnummer:

+316 12994836

null

Maarten Slobbe

Telefoonnummer:

+31 639698989

Mailadres:

vertrouwenspersoon@olof.nl

null

Sjoerd Willems

Telefoonnummer:

+31 638124621

Mailadres:

vertrouwenspersoon@olof.nl

null

Julie Beijer

Telefoonnummer:

+31 626027259

Mailadres:

vertrouwenspersoon@olof.nl

Over ons

Bij Olof hechten we veel waarde aan het welzijn van studenten. Binnen de vereniging hebben we dan ook 3 vertrouwenspersonen waarbij iedereen altijd terecht kan en waar je jouw verhaal kan doen. Daarnaast kan je als lid van Olof ook terecht bij een vertrouwenspersoon van de Universiteit. Op dit moment zijn de vertrouwenspersonen van Olof Linde, Tijs en Wies. Zij volgen hiervoor verschillende trainingen en gaan dan ook discreet om met elke situatie.

Floortje Ploeger:

Mijn naam is Floortje Ploeger. Ik ben 23 jaar oud en kom uit een klein dorpje in de Betuwe. Aankomend jaar ga ik mijn vierde jaar bij Olof in en zal ik mijn bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen afronden aan de universiteit. Naast mijn studie sta ik graag op het hockeyveld. Ik ben mega enthousiast om de positie als vertrouwenspersoon op me te nemen. Mijn deur staat altijd open en schroom niet om aan te kloppen voor een bakje koffie.

Maarten Slobbe:

Hallo, ik ben Maarten (23 jaar) en aankomend jaar zal ik vertrouwenspersoon worden van T.S.C. Olof. Ik heb ervoor gekozen om me hiervoor in te zetten omdat ik het belangrijk vind dat we van Olof een gezellige en veilige vereniging maken, waar iedereen kan genieten van een mooie studententijd. Ik hoop velen van jullie te ontmoeten in de kroeg en wens jullie alvast veel plezier in het komende jaar!

Julie Beijer:

Hoi! Ik ben Julie en ik ben derdejaars bij Olof. Ik studeer Rechtsgeleerdheid en sinds dit jaar ben ik vertrouwenspersoon bij Olof. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de omgeving waarin wij ons bevinden. Daarom wil ik mij openstellen voor iedereen die iets kwijt wil of zich op een of andere manier onveilig voelt.

Sjoerd Willems:

Ik ben 24 jaar en kom uit Dordrecht. Sinds 2020 woon ik in Tilburg en ben ik lid van Olof en Vriendenclub Torpedo. Momenteel studeer ik in Tilburg. Naast mijn studie ben ik altijd erg betrokken geweest bij Olof. Eerst als censor, hierna heb ik Tilburg Career Days gedaan en nu mag ik mijn bijdrage leveren als vertrouwenspersoon. Dat iedereen zich op zijn plek voelt bij Olof heb ik altijd belangrijk gevonden. Hierdoor ben ik blij dat ik me als vertrouwenspersoon met behulp van officiële trainingen vanuit de universiteit mag inzetten voor Olof.

George Franssen:

Mijn naam is George Janssen. Ik ben 49 en woon met mijn vrouw en mijn zoon van 17 in Amsterdam. Ik ben inmiddels 31stejaars. Naast de interne vertrouwenspersonen kun je bij mij als externe vertrouwenspersoon terecht met klachten aangaande grensoverschrijdend gedrag. Ik hoop op deze manier een kleine bijdrage te leveren aan het welzijn van de leden van Olof.

Protocol grensoverschijdend gedrag

Olof dient voor iedereen een veilige omgeving te zijn. Toch kan het voorkomen dat er zich een ongewenste situatie voordoet tussen leden van Olof. Op verschillende manieren kan van deze ongewenste situatie / grensoverschrijdend gedrag melding gedaan worden. In dit protocol wordt uitgelegd hoe er een melding gemaakt kan worden en hoe deze melding afgehandeld wordt.

 

Behulpzame links:

Ben je oké?: https://benjeoke.nl/

Vertrouwenspersonen Tilburg University: https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/gedrag-integriteit/vertrouwenspersonen

Klachtenregeling ongewenst gedrag Tilburg University: https://www.tilburguniversity.edu/nl/studenten/studie/regelingen/klacht-beroep/gedrag