Disputen

T.S.C. Sint Olof is onderverdeeld in verschillende verbanden. Naast jaarclubs zijn disputen de belangrijkste bouwstenen van Olof. Daar waar jaarclubs volledig bestaan uit een horizontaal verband, bevatten disputen leden uit verschillende jaarlagen. Het zijn voornamelijk de disputen die de evenementen met elkaar organiseren. Zo worden er jaarlijks een ijshockeytoernooi, symposia, een cabaretshow en verscheidene festivals en cantussen georganiseerd. Het eerste dispuut van Olof is opgericht in 1929. Ook is het mogelijk om een eigen dispuut op te richten. Zo wordt er ook in het verenigingsjaar 2020-2021 weer een nieuw dispuut opgericht.

Ieder dispuut van Olof heeft een eigen dispuutshuis, waar uitsluitend leden van dat dispuut wonen. Deze huizen zijn te vinden op de mooiste plekjes van Tilburg. Vanuit daar gaan ze met elkaar naar de bibliotheek om te studeren of blijven ze een avondje thuis in de huisbar. Mocht je meer over deze huizen willen weten, neem dan een kijkje op de pagina over onze studentenhuizen.

Doordat het gros van de disputen al vele jaren bestaan, hebben ze een rijke historie en een groot netwerk van oud-leden. Dit netwerk helpt je tijdens je studie, maar ook na je studententijd met het opbouwen van een carrière en een nog groter netwerk. Dit vergroot je kansen op stages, werkstudentschappen en later op een goede baan!

Het T.S.C. Sint Olof kent 26 disputen, waarvan 17 heren- en 9 vrouwendisputen. Disputen bestaan gemiddeld uit 15 à 20 leden. Hieronder vind je een overzicht van de disputen der T.S.C. Sint Olof. Neem vooral een kijkje op de websites voor een voorproefje!

Herendisputen

Damesdisputen