Ook Olof?

Uiteraard is de reden van je komst naar Tilburg het behalen van je diploma en ook daarvoor biedt Olof hulp aan haar leden. Zo organiseren we gratis tentamentrainingen en bijlessen op onze sociëteit en helpen ouderejaars, met wie je vaak op kamers woont, je graag aan de benodigde boeken en samenvattingen. Verder gaan leden vaak samen studeren in de bibliotheek. Het percentage afstudeerders binnen Olof ligt aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde en in je afstudeerfase vind je zo een volgende uitdaging bij de door Olof georganiseerde Tilburg Career Days!

Daarnaast biedt Olof de kans om je op allerlei vlakken te helpen aan de mooiste studententijd in Tilburg. Naast de vele studentenhuizen, feesten en tradities die een studentenvereniging als Olof rijk is, is Olof ook actief op sportief, maatschappelijk en cultureel gebied.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden die er zijn binnen het Tilburgs Studenten Corps St. Olof om jezelf te ontplooien? Klik dan op een van onderstaande buttons!