Oud-leden

Oud-leden stichting Vrienden van Olof

Stichting Vrienden van Olof (VVO) is de oud-ledenstichting van het T.S.C. St. Olof, welke in 1977 is opgericht. Op deze pagina ontdekt u de doelstellingen van VVO en blijft u op de hoogte van wat VVO de afgelopen jaren heeft kunnen betekenen voor de leden en oud-leden van Olof.

 

Doelstellingen van Vrienden van Olof

Vrienden van Olof heeft een drietal doelstellingen:

  • Het bevorderen van contact tussen donateurs van de Stichting en andere oud-leden, alsmede het bevorderen van contact tussen oud-leden en huidige leden van het T.S.C. St. Olof.
  • Het organiseren en financieren van sociale, culturele en wetenschappelijke activiteiten voor leden, oud-leden en de Tilburgse bevolking.
  • Een eventuele financiële bijdrage leveren aan het continuïteitsstreven van het T.S.C. St. Olof.

Door – waar nodig – bij te dragen, te sturen en mee te denken, wil VVO graag een bijdrage leveren aan de cultureel-maatschappelijke evenementen die het imago en de positie van Olof versterken. VVO hoopt op deze manier de leden, naast hun studie, extra bagage mee te geven voor hun toekomstige (maatschappelijke) carrière. Zo kunnen oud-leden terugdenken aan een fantastische studententijd waarin Olof nadrukkelijk een positieve invloed heeft gehad op de persoonlijke ontwikkeling van het individu. Daarnaast is VVO verantwoordelijk voor de administratie van het oud-ledenbestand, de organisatie van VVO-borrels (in afwisselende steden) en de organisatie van andere activiteiten voor oud-leden, waar mogelijk in samenwerking met huidige leden van Olof.

 

Agenda

Een overzicht van de aankomende activiteiten vindt u hieronder.

  • 18 Mei – Olof Golftoernooi

 

Word Vriend van Olof!

Als donateur van VVO draagt u bij aan de drie doelstellingen van de Stichting, kunt u kosteloos of tegen gereduceerde bijdrage deelnemen aan VVO-borrels en activiteiten, en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws middels de nieuwsbrief. Interesse gekregen in het donateurschap van Stichting Vrienden van Olof? U kunt zich aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wapen stichting Vrienden van Olof

Word Vriend van Olof

Als u het niet eens bent met de afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.