Studeren

Lid zijn van Olof is goed te combineren met je studie. Leden van Olof studeren in Tilburg aan de Universiteit, de Fontys of de Avans. Ook studeren er leden in Eindhoven of Breda. Binnen Olof wordt je gestimuleerd om zoveel mogelijk studiepunten te halen, dit is immers de reden waarom je naar Tilburg bent gekomen.

Sinds een aantal jaar biedt Olof professionele bijlescursussen en tentamentrainingen met fikse kortingen aan voor haar leden. Dit wordt verzorgd door de organisatie Athena Studies. Daarnaast is het een groot voordeel dat bij Olof veel leden dezelfde studie doen, waardoor je studiemateriaal kunt delen. Ook studeer je met elkaar in de universiteitsbibliotheek, wat het studeren een stuk gemakkelijker en leuker maakt!

 

Naast dit alles beschikt Olof over een bibliotheek, computerwerkplekken en een studieruimte op onze sociëteit. Uit landelijk onderzoek blijkt dat leden van een studentenvereniging hun studie succesvoller afronden dan studenten die geen lid waren van een studentenvereniging. Dit heeft te maken met de ontplooiing naast je studie. Het zijn daarom juist deze studenten waar bedrijven in geïnteresseerd zijn! Olof biedt verschillende commissies en bestuursfuncties, welke ondersteund worden door de hogeschool en universiteit, waarin je jezelf kunt ontplooien. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op deze pagina!

Fontys
Tilburg University
avans-hogeschool-logo

Sta jij aan het begin van je studententijd? Maak de beste beslissing en word lid bij Olof!