Studentenhuizen

Hey (aankomende) student!

Ga jij in of rondom Tilburg studeren en ben jij opzoek naar een kamer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben zo’n 35 panden in het centrum van Tilburg, en bieden jou daarom graag een kijkje in de vele studentenhuizen die Olof rijk is. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er veel verschillende huizen die kamers vrij hebben, waardoor jij al een plek in Tilburg kan bemachtigen! Alle huizen zijn voorzien van ruime en betaalbare kamers. Daarnaast bieden de huizen vele andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld een horecakeuken, een huisbar en soms zelfs een jacuzzi!

Bovendien wordt ieder huis bewoond door een groep vrienden of vriendinnen die regelmatig samen eten, chillen en borrelen. Kortom: alles waardoor jij het meeste uit jouw studententijd kan halen! Indien een van de huizen je aanspreekt, vul dan vooral het contactformulier in. Zo snel mogelijk zullen de huizen dan contact met je opnemen om eens kennis te maken!

Ook op kamers?

De verenigings- en dispuutshuizen van Olof staan op de beste locaties in Tilburg, omdat de disputen hier al jaren zitten. Zo’n 35 historische panden met 4 tot 22 kamers bieden nieuwe leden een goedkope, ruime en vooral gezellige plek om te wonen. Je betaalt gemiddeld maar €280,- per kamer! Vele huizen bevatten onder andere een studiearchief, huisbar, digitale televisie, razendsnel internet en een schoonmaakster.

Elke ochtend vertrekken meerdere huizen met een groep naar de universiteit, Fontys of Avans. Een hechte groep, ook buiten het feesten dus! Tussen het studeren door wordt er dan gezellig geluncht en is er tijd voor een kop koffie. Na het studeren wordt er met meerdere mensen gekookt en gezellig in de gezamenlijke ruimte gegeten. ’s Avonds is de Sociëteit vrijblijvend voor iedereen geopend, waar leden van verschillende huizen ook bij elkaar komen en met elkaar borrelen. Dit zodat iedereen de dag erna weer goed kan beginnen!

Neem contact op over een van de studentenhuizen

  • Vermeld het betreffende adres als dit relevant is.