Ook Olof? Ook Olof Weekend!

Leer je aankomende jaargenoten kennen

Het mooiste weekend om alvast te proeven van het verenigingsleven.

Maak kennis met de disputen

Ontdek welk dispuut het best bij jou past en ga eens langs.

Biercantus, poolparty, barbecue

Voor maar € 30,- drie dagen feest.

Vrijdag 7 t/m maandag 10 augustus én vrijdag 14 t/m zondag 16 augustus!

Blok het in je agenda en schrijf je in!

Olof Weekend = VOL!

Helaas zitten beide weekenden nu echt vol! Wegens het coronavirus zijn we gedwongen een limiet te hanteren voor de inschrijvingen. Heb je de inschrijvingen net gemist, maar wil je graag alsnog aanhaken? Schrijf je in voor de reservelijst, misschien heb je geluk! Daarnaast zullen er deze zomer introdagen worden georganiseerd, waar je gegarandeerd bij mag zijn als je op de reservelijst staat!

CORONA UPDATE!

Helaas is in deze tijd veel onzeker, maar wat wél zeker is is dat het Olof Weekend gegarandeerd doorgaat. Uiteraard geheel volgens de RIVM richtlijnen!

Bijzijn is meemaken!

Het Olof Weekend is de ideale gelegenheid om alvast te proeven van het studentenleven en daarnaast leer je meteen je toekomstige medestudenten kennen. Tijdens het weekend zul je allerlei leuke activiteiten ondernemen, waaronder BBQ’en, zwemmen, een biercantus en natuurlijk pak je ’s avonds ook de feesten mee. Dit jaar zal het eerste weekend plaatsvinden van vrijdag 7 t/m maandag 10 augustus 2020. Wegens succes is er een tweede weekend toegevoegd, van vrijdag 14 t/m zondag 16 augustus!