Ook Olof? Ook Olof Weekend!

Leer je aankomende jaargenoten kennen

Het mooiste weekend om alvast te proeven van het verenigingsleven.

Maak kennis met de disputen

Ontdek welk dispuut het best bij jou past en ga eens langs.

Biercantus, poolparty, barbecue

Voor maar € 30,- drie dagen feest.

Vrijdag 7 t/m zondag 9 augustus 2020.

Blok het in je agenda en schrijf je in!

Olof Weekend = VOL!

Helaas zitten we nu al op het maximale aantal inschrijvingen! Wegens het coronavirus zijn we gedwongen een limiet te hanteren voor de inschrijvingen. Gelukkig houden we een reservelijst bij! Heb jij je nog niet ingeschreven, maar wil je graag nog wel mee? Schrijf je in, en mocht er iemand verhinderd zijn ben jij er alsnog bij!

CORONA UPDATE!

Helaas is in deze tijd veel onzeker, maar wat wél zeker is is dat het Olof Weekend gegarandeerd doorgaat. Uiteraard geheel volgens de RIVM richtlijnen. Of dat op 1,5e meter op een externe locatie wordt of op Olof zelf is nog afhankelijk van de op dat moment relevante veiligheidsvoorschriften. Dat het een fantastisch weekend gaat worden staat in ieder geval wel vast!

Bijzijn is meemaken!

Het Olof Weekend is de ideale gelegenheid om alvast te proeven van het studentenleven en daarnaast leer je meteen je toekomstige medestudenten kennen. Tijdens het weekend zul je allerlei leuke activiteiten ondernemen, waaronder BBQ’en, zwemmen, een biercantus en natuurlijk pak je ’s avonds ook de feesten mee. Vorig jaar gingen er zo’n 65 studenten mee op het weekend, dus twijfel niet en schrijf je in via deze link! Dit jaar zal het weekend plaatsvinden van vrijdag 7 t/m zondag 9 augustus 2020.