Feest

De feesten bij studentenvereniging Olof zijn beroemd in Tilburg en ver daarbuiten.

Lees hier alles over de feesten die studentenvereniging T.S.C. Sint Olof organiseert in Tilburg en omstreken. Deze feesten worden door onze eigen leden georganiseerd en zijn bekend binnen heel studerend Tilburg. Daarnaast zijn er ook veel interne feesten waar je als lid van Olof de meest onvergetelijke momenten beleeft.

Open feesten

Bijna elke maand heeft Olof wel een open feest, waarbij elke scholier of student welkom is op onze sociëteit. Elk open feest heeft een eigen thema, en de sociëteit wordt volledig in dit thema versierd! Op deze feesten draaien vaak onze eigen DJ’s die altijd het dak van de sociëteit draaien!

Bakboord

Bakboord is een jaarlijks evenement waarbij er meerdere open feesten achter elkaar plaatsvinden. Tijdens Bakboord treden er naast onze eigen DJ’s ook externe artiesten op en wordt de sociëteit in thema versierd!

Dispuutsfeesten

Ook disputen van Olof organiseren veel studentenfeesten. Zo organiseert dispuut Pallieter jaarlijks het Pallieter Mixed Hockey Toernooi, waar studenten uit heel Nederland op af komen. Op de maandag van carnaval vindt jaarlijks Kongsi Carnaval plaats, en vieren duizenden studenten samen carnaval in Tilburg. Andere voorbeelden zijn het Bodemdrift Festival, de Brut Beschuit Biercantus, het Studenten Bevrijdingsfestival en Dichtgetikt, die in samenwerking met andere studentenverenigingen worden georganiseerd.

Interne feesten

Natuurlijk zijn er ook genoeg interne feesten die georganiseerd worden door en voor leden van Olof. Zo is er jaarlijks een eerstejaarsgala, diesgala, een cantus, een nieuwjaarsfeest en nog veel meer! Wil je dit allemaal meemaken, klik dan hier voor meer informatie over het lid worden van studentenverenging T.S.C. Sint Olof!