TOP Week bij Olof

Aankomend student in Tilburg? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de TOP Week!

De TOP Week (voorheen de TIK Week) is de Tilburg Orientation Program van Tilburg University, oftewel dé introductieweek van studerend Tilburg. Tijdens de TOP Week kom je alles te weten over Tilburg als studentenstad en ga je langs bij alle studentenverenigingen. Samen met jouw TOP groepje word je bij de hand genomen door je TOP mentoren en leer je alle ins en outs kennen van Tilburg!

Ook bij Olof is het tijdens de TOP Week natuurlijk één groot feest. Drink de lekkerste cocktails bij onze Bolle Bar, feest in de beruchte TOP tent bij Olof of sta vooraan bij de optredens van de vetste artiesten. Schrijf je samen met je groepje in voor de enige echte E.D.E.L. bierestafette of draai aan het rad en win gratis bijlessen van Athena Studies! Daarnaast is het mogelijk deze week een rondleiding te krijgen door ons fraaie pand en staat de promotiecommissie klaar om je alles te vertellen over Olof, studie, sport, commissies en nog veel meer! Ook is onze promotiecommissie aanwezig bij alle TOP activiteiten, dus schroom ook zeker niet om een vraag te stellen!

 

TOP Week 2023

De TOP Week 2023 zal plaatsvinden van 21 tot 25 augustus. Ook dit jaar zal er een vet programma voor je klaarstaan en ontdek je samen met je TOP groepje wat er allemaal mogelijk is bij Olof. Je kan elke dag langskomen en de promotiecommissie zal je alles vertellen over onze studentenvereniging. E.D.E.L. staat klaar op de plank voor de bierestafettes en de Gastronomen verzorgen de heerlijkste broodjes. Daarnaast draait Olof FM ook gewoon lekker door, dus zet de radio aan voor de heetste hitjes. Houd verder de socials goed in de gaten en stay tuned….