Tribune Symposium

De Tribune commissie organiseert jaarlijks een symposium, beter bekend als het Tilburgs Studentensymposium. Voor dit evenement, wat plaatsvindt op de Universiteit van Tilburg, worden ieder jaar weer spraakmakende sprekers uitgenodigd die nauw verbonden zijn met het onderwerp van dat jaar. Het onderwerp is altijd actueel en kan je niet ontgaan zijn, wat betekent dat het evenement voor iedere student interessant is om bij te wonen. Denk aan onderwerpen als de Brexit of de Tweede Kamerverkiezingen.

Dit jaar is het onderwerp van het symposium de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 en hebben wij de eer om verschillende interessante sprekers te verwelkomen. Pete Hoekstra zal namelijk aanwezig zijn als hoofdspreker. Hoekstra is een Amerikaanse politicus en sinds 2018 ambassadeur van de Verenigde Staten in Nederland.

Daarnaast is de dagvoorzitter dit jaar Michiel Vos, een jurist, journalist en Amerika-correspondent. Naast dagvoorzitter zal Michiel ook Pete Hoekstra interviewen.

Tot slot zal er ook een hoogleraar aanwezig zijn die gespecialiseerd is in de Amerikaanse presidentsverkiezingen en het een en ander zal vertellen over de verkiezingen in het algemeen en de trends van de afgelopen jaren.

Het symposium zal plaatsvinden op 29 oktober 2020 aan de Universiteit van Tilburg. Houd voor meer informatie en het laatste nieuws rondom het evenement de socials in de gaten.

 

We kijken er naar uit!

LinkedinInstagram