TOP Week bij Olof

Sta jij aan begin van je studententijd? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de TOP Week!

De TOP Week (voorheen TIK Week) staat voor Tilburg Orientation Program, oftewel de introductie week voor studerend Tilburg. Zo’n 3000 nieuwe studenten reizen af naar hun nieuwe stad om kennis te maken met alles wat Tilburg hen biedt. Jouw eigen TOP mentoren nemen je samen met je TOP groepje bij de hand en laten je alle ins en outs van Tilburg zien.

Ook bij Olof is het tijdens de TOP Week natuurlijk één groot feest! Drink een cocktail bij onze Bolle Bar, feest in de beruchte Olof TOP Week tent, of sta ’s avonds vooraan bij het optreden van de vetste artiesten. Daarnaast is onze promotiecommissie aanwezig bij alle TOP activiteiten, dus schroom hen ook zeker niet om vragen te stellen.

 

TOP Week 2020

De TOP Week in 2020 vindt volledig digitaal plaats om de veiligheid van alle deelnemers omtrent het coronavirus te kunnen waarborgen. Maar wees niet getreurd! Ook dit jaar zul je samen met je TOP groepje alles te weten komen over Tilburg. Ook Olof zit deze week zeker niet stil, houd de socials goed in de gaten en kom alles te weten over onze vereniging!