Online

  1. Evenementen
  2. Locaties
  3. Online
Evenementen at this locatie
Vandaag

Online AHC Songfestival (Uitgesteld!)

Online

The Mexican Dog gaat wederom de strijd aan met studentenverenigingen uit heel het land om het beste studentikoze hitje te schrijven. Zullen zij er wederom met de winst van doorgaan? Het AHC Songfestival is verplaatst. De nieuwe datum zal nog gecommuniceerd worden! Luister de muziek van The Mexican Dog via https://open.spotify.com/artist/1LVX4McQtw4slWLkWrzYDX  

Heel Olof Bakt

Online

Bij deze activiteit in samen werking met onze oudleden vereniging, Vrienden van Olof, zullen leden en oudleden samen bakken doen. Een vos verliest zijn streken niet en zo blijkt ook voor onze leden.

Online ELV

Online

Eerstejaarsledenvergadering. De senaat gaat in gesprek met de eerstejaars over hoe zij hun eerste halfjaar bij Olof hebben meegemaakt en wat zij voor hen kunnen doen om het nog mooier te maken.

Online ALV

Online

Online Algemene Leden Vergadering

Online Commissie Avond

Online

Vergader online en leer je commissiegenoten beter kennen

Eerstejaars Jaarclubavond Mannen

Online

Eerstejaars Jaarclubavond voor mannen. In het kader van de jaarclubvorming wordt er door de Besloten Activiteiten Commissie een online avond georganiseerd voor de mannen van het Glorijaar.

Online Jaarclubavond

Online

Online jaarclubavond voor de leden van het Glorijaar. Inschrijvingen zijn nog niet geopend. Meer informatie volgt.

Online Pokertoernooi

Online

Schrijf je nu in voor het online pokertoernooi! Geld moet rollen anders was het wel vierkant geweest. Eis de troon op en bluf de rest eruit alsof je Zoutelande aan het zingen bent.  

Silent Disco December: Online Openfeest

Online

Sluit 2020 knallend af met Silent Disco December! Het goede werk eist tijdig rusten, dus beloon jezelf na een geslaagde tentamenperiode. Op 22 december zal de Besloten Activiteiten Commissie de Online Muziekbingo organiseren waarbij de winnaar er met schitterende prijzen vandoor zal gaan en op 23 december zal er een online openfeest plaatsvinden in de…

Online FIFA toernooi

Online

Geef je nu op en bewijs dat jij de ultieme FIFA koning bent! Het toernooi zal georganiseerd worden via Playstation.